Kunder

Siden 1993 har vi jobbet med kunder fra forskjellige bransjer og med ulike behov og utfordringer. Disse erfaringene har bygget en krysskompetanse som vi tar med inn i nye kundecases. Nedenfor har vi valgt ut noen av våre kunder. Har du spørsmål til noe av dette må du bare ta kontakt.

Alle våre kundeforhold hva gjelder innhold holdes strengt konfidensielt utover å beskrive fagområdene vi jobber innenfor.

Tilbakemeldinger fra noen kunder:

Det er ikke ofte jeg gjør dette, men flere bør oppleve Sigurd som foredragsholder. En mer engasjerende, energi givende og dyktig foredragsholder går det lenge mellom hver gang jeg opplever og jeg er mye på konferanser!
Vi opplevde Sigurd på NHOs Møbel & Interiør konferanse hvor evalueringen i etterkant ga han konferansens beste score. Det er ikke bare budskapet som treffer, men Sigurd`s formidlingsevne som fengsler publikum.
Leif Bache-Mathiesen, Salgs- og markedsdirektør NHO Handel

Vi er meget fornøyd med foredraget til Sigurd på vårt kick-off, kun fått positive tilbakemeldinger. Foredraget ble nevnt av mange i etterkant,  utover kvelden på kontoret dagen etter. Stikkord er; engasjerende, relevant, morsomt og tankevekkende. Favoritten av en av våre kollegaer, som jobber på teknisk avdeling som sa; Han klarte jo til og med å få MEG til å bli engasjert i butikkdrift!
Åse Østmoen – Verifone

Takk for veldig bra foredrag med et relevant og godt innhold + ekstremt engasjert foredragsholder, et forrykende foredrag!
Hanne Teigen Gjerde – Markedssjefene AS

Takk for deres bidrag i vår workshop – det var helt topp. Dagen ble over alles forventning og det er gøy. Det ble mye latter og høyt engasjement – deres opplegg var veldig engasjerende!
Ann Christin Ruud, Kjededirektør Match

Tusen Takk! Retail Consult  og Sigurd levde absolutt opp til våre forventninger! Vi var alle veldig fornøyd med foredraget – både kundene våre og oss i Orkla.
Renate Nymann – NIDAR, ORKLA

Jeg forstod umiddelbart etter vårt første møte, at Retail Consult og Sigurd var fagmiljøet vi trengte for å komme på rett spor i vår kjede. Hans entusiasme og kunnskap om varehandel er umulig ikke å bli smittet av. Han ser, tar tak i og løser problemer som for andre er vanskelig å håndtere. Måten Sigurd kaller en spade for en spade og setter skapet der det skal stå, er en inspirasjon for alle oss som jobber med butikk og kjede. Jeg ser frem til å fortsette vårt fruktbare samarbeid med Retail Consult, da jeg er overbevist om at varehandel blir tøffere og tøffere – det vil kreve kjøpmenn som er fremoverlent og sultne på å bli bedre.
Tom Granheim – Styreformann i Zookjeden BUDDY

Sigurd gjorde et meget godt inntrykk på vår kjedesamlingog det var mye snakk om hans foredrag gjennom hele helgen og kjedemøte.
Geir Langbakken – Adm. dir. TILBORDS

Tusen takk for et energisk og bra foredrag. Både vi og butikkene er veldig fornøyd!
Margrethe Ekbråthen – LUNA – TOOLS

Retail Consult har tatt COOP med bravur – mange internt er nå interessert i mer – blitt en «snakkis» internt.
Stephan Korsviken – Kategorisjef COOP

Takk for to inspirerende butikksamlings dager. Vi er veldig fornøyd med opplegget til Retail Consult og er sikker på at samlingen vil være med på å løfte oss videre.
Henrik Lo – Kjedesjef BAKER HANSEN og BAGEL & JUICE

«I de siste to årene har vi samarbeidet godt med Retail Consult AS i et strategisk prosjekt for å utvikle butikksiden i vår kjede. De har hjulpet oss gjennom en totalprosess, med vesentlig støtte i analyse, alternative løsninger, tung gjennomføring og evalueringer for optimalisering av butikkonsept og -personale. Dette har vært en sammenhengende opptur – samarbeidet fortsetter og vi setter meget stor pris på den kompetanse og hjelp de har bidratt med til å gjøre oss bedre og mer lønnsomme. Vi gir Retail Consult våre beste anbefalinger.»
Knut Strand Jacobsen, Adm. dir. Comfort-Kjeden AS»

«Vårt samarbeid med Retail Consult strekker seg tilbake til 2007. Retail Consult gjennomfører mystery shopping hos bransjens ulike aktører og beskriver erfaringene fra dette i en fast spalte i bransjebladet; Fargemagasinet. Vi sitter med utelukkende positive erfaringer til samarbeidet og opplever dem som en målrettet, ydmyk og svært inspirerende samarbeidspartner, som innfrir våre forventninger.”
Bjørg Owren, Ans.utgiver / Adm. dir. IFI – Informasjonskontoret for Farge & Interiør

Nedenfor ser du noen av våre kundeerfaringer: